Guthy-Renker yrityksestä

Guthy-Renker on yksi maailman johtavista ja tunnetuimmista suoramarkkinointiyhtiöistä - sen tuotteita myydään 61 maassa. Vuodesta 1988 lähtien Guthy-Renker on kehittänyt ja tuonut markkinoille suuren määrän arvostettuja ja laadukkaita kuluttajatuotteita kauneuden, terveyden, ihonhoidon ja viihteen aloilta. Guthy-Renker on tunnettu edistyksellisistä, palkituista mainoksistaan ja markkinointikampanjoistaan joissa tähtinä loistavat aikamme kuuluisia tähtiä. Yhtiön laadukas TV-mainostuotanto on useiden mielestä asettanut suoramarkkinoinnille oman tasomittarinsa.
Yhtiön perustajat, Bill Guthy ja Greg Renker ovat uskottavuudellaan ja omistautumisellaan osoittaneet olevansa alansa johtavia toimijoita. Lisäksi kokemuksiensa kautta heidän mielipiteet olivat tärkeässä asemassa kun alan suuntaviivoja luotiin. Greg Renker on myös ollut mukana perustamassa arvostettua ERA järjestöä – TV-suoramarkkinointialan amerikkalaista organisaatiota. Hän on toiminut ERAn hallituksen puheenjohtajana ja hän on nykyään organisaation kunniapuheenjohtaja.

Lähes 15 vuotta sitten Guthy-Renker esitteli uuden Proactiv tuotteen, ainutlaatuisen markkinoinnin kautta suoraan kuluttajalle. He kertoivat uudesta tuotteesta joka mullisti finnisen ja epäpuhtaan ihon käsittelyn. Tänään Proactiv on yksi maailman johtavista ihonhoitotuotteista jonka ansiosta miljoonat käyttäjät ovat saneet paremman ihon.

Yli 20 vuoden ajan Guthy-Renker on jatkuvasti saanut yhä enemmän tyytyväisiä asiakkaita. Suoramyynnin ansiosta asiakkaat voivat ostaa tuotteet edulliseen kuukausihintaan, hyvillä toimitusehdoilla ja kätevällä avokaupalla.

Guthy-Renkerin pääkonttori sijaitsee Palm Desertissä Kaliforniassa, mutta yhtiöllä on toimistoja myös Santa Monicassa, San Fransiscossa, Lontoossa, Malmöössä, Pekingissä, Tokiossa, Sydneyssä ja Uudessa Seelannissa.