Tervetuloa ostoksille!

Asiakaspalvelumme auttaa puh. 0600-112 18 arkisin klo 10.00–17.00 ja sähköpostitse osoitteessa customerservice.fi@guthy-renker.co.uk. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin mahdollisimman pian, arkisin vielä saman päivän aikana.

HUOM!IT muutoksista johtuen, emme toistaiseksi voi lähettää tilauksia Ahvenanmaalle ilman ALV 23%. Tilaaminen on turvallista. Myönnämme tilauksille hyvät tuotekohtaiset palautusoikeudet – katso palautusaika vastaavista tuotetiedoista.

Toimitusaika on 5-10 päivää. Tilaukset toimittaa Itella Oy. Matkapuhelimen numeron avulla lähetämme saapumisilmoituksen kätevästi tekstiviestillä (SMS). Asiakaspalvelumme auttaa jos saapumisilmoitus ei ole tullut 10 päivässä tilauksesta. Kun tilaus tehdään laskulla, tuotteen hinta, toimituskulut ja 3 €:n laskutusmaksu maksetaan viimeistään seuraavan kuukauden lopussa. Lasku toimitetaan tilauksen mukana.

Edullisin maksuvaihtoehto on luottokorttimaksu - näin vältät 3 € laskutusmaksun tai postiennakkomaksun. Hyväksymme VISA ja MasterCard -luottokortit.

Kun valitset maksutavaksi erämaksun, katso todellinen vuosikorko tuotekohtaisista tiedoista. Ensimmäinen lasku toimitetaan tuotteen mukana. Jos et heti maksa koko summaa kuluineen, niin sinusta tulee automaattisesti erämaksuasiakas. Pienin ensimmäinen kuukausierä on 6 € + toimituskulut sekä laskutusmaksu 3 €. Seuraavan laskun tai laskut toimittaa Nordea Finans (Collector AB) seuraavan kuukauden 20. päivänä.

Toimitusehdot

1.Tilausvahvistus

Kun tilaat Internetin kautta, saat tilausvahvistuksen lähes heti sähköpostiisi. Tilausvahvistus sisältää seuraavat tiedot:

Olemme kiitollisia jos liität syyn palautuksellesi.

Tuotteen palautus on maksutonta. Palautuksen yhteydessä (Itellan toimipaikka) on ilmoitettava palautuksen vastaanottajaksi Guthy-Renker. Pyydä aina Itellan palautuskuitti ja säilytä se kunnes rahat on palautettu tilillesi. Palautuskuitin avulla voimme tarvittaessa jäljittää paketin.Emme vastaanota palautuksia postiennakolla emmekä maksa Itellan mahdollisista lisäpalveluista. Jos tuote on vastaanotettaessa viallinen tai vajaa ota heti yhteyttä Asiakaspalveluun – katso yhteystiedot yllä. 

6. Rahan palautus

Rahat palautetaan 30 päivässä suoraan pankkitilille tai luottokorttitilille. Luottokorttitilille maksettavat palautukset näkyvät hyvityksenä luottokorttilaskussa. Suosittelemme, että annat palautuksen yhteydessä pankkitilinumeron – näin voimme suorittaa nopeamman ja varmemman rahan palautuksen.

7. Reklamaatiot

Jos tuote on viallinen, siitä täytyy ilmoittaa Asiakaspalveluun mahdollisimman pian kuitenkin viimeistään 14 päivän sisällä. Asiakaspalvelumme auttaa ja kertoo miten reklamaatiot hoidetaan mahdollisimman jouhevasti.

8. Takuu

Kaikilla tuotteilla on yhden (1) vuoden tehdastakuu mahdollisten materiaali- ja valmistusvikojen varalta. Takuuasioissa ota heti yhteyttä Asiakaspalveluun.

9. Kuluttajasuoja

Henkilö- ja tilaustietoja käsitellään tietosuojalain edellyttämällä tavalla. Noudatamme kuluttajasuojalakeja. Mahdolliset erimielisyydet ratkotaan ensisijaisesti yhteistyössä Kuluttajaviranomaisten kanssa. Autamme viranomaisia sekä ehkäisemään että ratkaisemaan rikollista toimintaa. Alle 18-vuotiailta tilaajilta tarvitaan aina huoltajan antama lupa.

10. Verkkosivujen käyttö ja muutokset

Mahdollisista hintojen ja toimituskulujen muutoksista ilmoitetaan erikseen joko verkkosivuillamme tai sähköpostitse. Verkkosivujemme materiaalia ei saa kopioida tai käyttää kaupallisesti. Verkkosivujemme materiaaleja ei saa käyttää, kehittää, lähettää, liittää, jäljentää, jakaa, muuttaa, tai muutoin hyödyntää pornografian, uhkausten, rasismin, halventamisen, laittomien tai epäeettisten tarkoitusperien yhteydessä. Tarvittaessa estämme pääsyn Internet-sivuilemme.

Myyjän yhteystiedot:
Guthy-Renker Scandinavia AB
P.O. BOX 86
SE 20120 Malmö
Sverige
Y-tunnus: 2544035-2,
ALV-numero: FI25440352

 • Tilausnumeron
 • Tuotenimen
 • Tuotenumeron
 • Tuotteidenmäärän
 • Tuotteenhinta, toimituskulut, mahdollinen laskutusmaksu ja kokonaishinta

  Säästä tilausvahvistus, sen avulla tilauksen tunnukset, sisältö ja hinta on helppo tarkistaa.

  2. PayPort Lasku/Osamaksu

  Tarjoamme mahdollisuuden maksaa laskulla tai osamaksulla yhteistyössä PayPortin kanssa, joka on Collector Credit AB:n laskupalvelu.

  Kun valitsette laskulla tai osamaksulla maksamisen, voitte tilata ainoastaan Väestörekisterissä olevaan vakituiseen osoitteeseenne ja Teidän pitää olla täyttänyt 18 vuotta tilauksen yhteydessä. Laskun saadessanne voitte valita 36 kuukauden osamaksun maksamalla kuukauden vähimmäissumman, joka ilmenee laskustanne. Osamaksun korko on 1.71 % /kk (nimellinen vuosikorko 20,52 %).Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä.

  Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä korko 1,71 % / kk viivästyneeltä ajalta.

  Saatte täydelliset ehdot PayPort Lasku/Osamaksusta seuraavista linkeistä:

  Yleiset Lasku - Ja Tililouttoehdot

  Vakiomuotoiset Eurooppalaiset Kuluttajaluottotiedot

  3. Avoin kauppa

  Myönnämme kaikille tilauksille täyden 30 tai 60 päivän palautusoikeuden. Katso palautusoikeus vastaavan tuotteen tuotetiedoista. Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen ota ystävällisesti yhteyttä Asiakaspalveluun – katso yhteystiedot yllä.

  4. Toimitukset

  Toimitamme tilaukset 5-10 päivässä. Tilaukset toimittaa Itella Oyj. Matkapuhelimen numeron avulla lähetämme saapumisilmoituksen kätevästi tekstiviestillä (SMS). Asiakaspalvelumme auttaa jos saapumisilmoitus ei ole saapunut 10 päivässä.

  5. Palautukset

  Suosittelemme, että ennen palauttamista soitat Asiakaspalveluumme – katsoyhteystiedot yllä. Asiakaspalvelumme antaa palautuksellesi palautusnumeron. Palautusnumeron avulla palautuksen käsittely nopeutuu. Ota ystävällisesti esille asiakasnumerosi ennen soittoa Asiakaspalveluun. Laita paketin sisälle palautuskuponki (laskun takaosassa) josta selviää seuraavat tiedot:
 • Palautusnumeron, jonka olet saanut Asiakaspalvelulta
 • Asiakasnumero
 • Nimi ja osoite
 • Puhelinnumero (suosittelemme matkapuhelinnumeroa)
 • Pankkitilin numero (varmempi ja nopeampi tapa palauttaa rahat)
 • Kopio laskusta